Dakar 2016 - Nezávodilo se kvůli počasí

Matěj Oliva 4.1.2016

fotka

Organizátory hned od začátku letošního Dakaru trápí špatné počasí, které ovlivnilo hned první ostrou etapu. Ta musela být zrušena a závodníky čekal jen silniční přesun, který ale díky silnému dešti rozhodně nebyl zrovna zábavný. Závodit se tedy bude až dnes.

Dnešní etapa

04.01.2016 Villa Carlos Paz - Termas de Río Hondo/kategorie MOTO 
- celkem 787 km: původně speciál 450 km, spojovací úseky 337 km. ZMĚNA *! 
- start do 1. spojovacího úseku: 9:00 h SEČ (5:00 h Argentina)
- start do speciálu: 10:30 h SEČ (6:30 h Argentina)

 

Další články z rubriky:

    

    Videa

    Instagram

    
    

    Motodenik.cz

    © 2010-2019 motodenik.cz, Pointera Solutions s.r.o., supported by AmbitionPro, s.r.o.